menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
Belgiƫ +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

Breda
Rithmeesterpark 50, 4838 GZ Breda
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Improving
business digitally

Over jstack

jstack is ontstaan vanuit een kleine club fanatieke ontwikkelaars en inmiddels uitgegroeid tot een fullservice digital agency met 36 specialisten. Vanuit onze locaties in Amsterdam, Breda en Antwerpen werken wij dagelijks aan innovatieve digitale oplossingen die onze partners Ć©cht verder helpen, ofwel: ā€œImproving business digitallyā€.

Passie voor innovatie

Wij geloven erin dat 95% van alle zakelijke uitdagingen digitaal verbeterbaar zijn. We denken mee met uw complete business case. Juist doordat we alle kennis hebben van het digitale landschap en een passie hebben voor digitale innovatie, voegen we een strategisch denkkader toe dat verder gaat dan een uitvoerend digitaal bureau. Het resultaat? Goed doordachte, originele, digitale innovaties. Die alleen kunnen worden bereikt vanuit ware synergie en intensieve samenwerking. We zien u als partner; persoonlijke verbinding staat centraal.

Wij krijgen energie van uitdagende hersenkrakers. Als het echt moeilijk wordt, komen wij juist lekker op stoom.

Vanuit passie het verschil

jstack is altijd betrokken bij de hele cyclus van een vraagstuk, ongeacht waar we ingeschakeld worden. We gaan niet zomaar wat ontwikkelen zonder na te gaan of dat wel de beste optie is. En als we iets gemaakt hebben, kijken we altijd al naar de volgende stap om het in de toekomst nĆ³g beter, efficiĆ«nter en slimmer te blijven maken.

Gericht op resultaat

De jstack aanpak typeert zich door betrokkenheid, toewijding en is sterk gericht op resultaat. Omdat jstack zich Ć©cht vastbijt in vraagstukken van klanten alsof ze van zichzelf zijn, noemen we onze klanten daarom ook liever partners. Met zulke toewijding is het onmogelijk genoegen te nemen met een voldoende. Als het beter kan, dan is jstack nog niet klaar.

Onze expertise

De wereld verandert snel, dat vraagt aanpassingsvermogen van organisaties. Meebewegen creƫert behoefte aan een partner die uw problematiek begrijpt, kan meedenken en kansen ziet.

Een goede oplossing komt voort uit het doorgronden van de context van het vraagstuk, om er vervolgens met de juiste kennis en een verfrissende blik naar te kijken. Het resultaat is een innovatieve digitale oplossing.

We beheersen de meest up-to-date technologieƫn. Zo zijn we er zeker van dat alles wat we bedenken, we kunnen maken Ʃn dat de gebruiker een optimale ervaring heeft.

Zo helpen wij onze partners verder

De 4xO
MethodeĀ®

Onze aanpak, de 4xO MethodeĀ®, omvat alles wat een organisatie nodig heeft om krachtig vooruit te kunnen. In elk van de vier stappen heeft jstack een breed portfolio aan diensten en specialisten in huis om digitale groei te realiseren.

Daarom vertrouwen partners als het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Damen Shipyards en Beekse Bergen ons al jaren.

Alles over onze aanpak

Het jstack team

Een selectie van onze klanten