menu sluiten
Contact

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

Breda
Neerloopweg 36, 4814 RS Breda
Nederland +31 (0)85-888 33 31

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

info@jstack.eu

thema

Web & Mobile apps

Impact realiseren

Het is onze passie om innovatieve applicaties te ontwikkelen die impact realiseren en waarde toevoegen. We maken hierin het verschil door uitdagingen te overtreffen. Het analyseren van bedrijfsprocessen en de eindgebruiker centraal stellen, is in onze ogen essentieel voor een succesvolle applicatie. Een applicatie is namelijk nooit een doel op zich, maar een middel om een doel te halen.

Business value staat centraal

Gestandaardiseerde oplossingen bieden beperkte mogelijkheden tot personalisatie. Vaak ontbreekt net die ene feature die voor een organisatie de meeste business value oplevert. Ieder bedrijf is uniek en heeft eigen uitdagingen die moeten worden opgelost. Een product op maat is dan ook vaak effectiever in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Ons werk omtrent Web & Mobile apps

Succes is een continu proces

De continuïteit van een organisatie kan alleen gegarandeerd worden middels constante transformatie/verandering. Iedere applicatie wordt door ons ontwikkeld met als doel het leveren van business value. Als gevolg van veranderingen in de onderneming en voortschrijdend inzicht, kunnen de criteria van de oplossing ook wijzigen tijdens de ontwikkeling. Aan de hand van Agile technieken hebben wij een methodologie ontwikkeld, waarbij we regelmatig evaluatie momenten inplannen en een pivotering in strategie of prioriteren mogelijk maken.

Innovatieve ideeën verdienen innovatieve technieken

Bij jstack zijn we natuurlijk ook sterk in het ontwikkelen van die oplossingen. Dat is waar ons hele verhaal samen komt. We denken mee met onze klanten en vertalen dit in gebruiksklare oplossingen. Dat doen we door bewezen en nieuwe/innovatieve technieken te combineren. Denk maar aan het automatisch herkennen van schade op een voertuig door AI technieken te gebruiken in een applicatie die gemaakt is met solide technieken zoals Java en React. Of 3D product configuratie software om complexe salesprocessen te verkorten.

Technieken

De volgende technieken zijn slechts een greep uit degene die we gebruiken in onze projecten:

  • Java Spring
  • React
  • MongoDB
  • PostgreSQL
  • NodeJS
  • Tensorflow

Gebouwd voor de toekomst

Binnen jstack ontwikkelen we applicaties met een architectuur die gebouwd is voor de toekomst. We maken gebruik van een microservice architectuur met losgekoppelde componenten. Zo kunnen we iedere component individueel beheren en onderhouden. Dit heeft als voordeel dat indien er een complicatie optreedt binnen een bepaalde component,

 

dat dit beperkt blijft tot deze component. Bovendien treden er minder incidenten op en is de applicatie sneller en makkelijker onderhoudbaar. Elk domein kan dus onafhankelijk van elkaar werken, gebruik maken van verschillende technologieën & platformen, maar toch perfect met elkaar integreren.

Meer informatie over applicatieontwikkeling?

Onze specialisten vertellen u er graag meer over. Neem contact op met Stijn Van Raes voor een vrijblijvend adviesgesprek.