menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

Breda
Rithmeesterpark 50, 4838 GZ Breda
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Werken bij Jstack

Op zoek naar digitaal talent

Slimme oplossingen die klanten écht verder helpen. Dat is waar we bij jstack aan werken. We houden er van om verwachtingen te overtreffen met goed doordachte, originele en digitale oplossingen.

Waar wij voor staan

Bij jstack vinden we het belangrijk om ambitie, professionaliteit en betrokkenheid te laten zien in het werk wat we maken. Daarvoor zijn vindingrijkheid en samenwerking belangrijke kwaliteiten van een jstackian. Dit betekent dat we hard werken, graag een stapje verder gaan voor onze klanten en er alles aan doen om ze te helpen met hun vraag.

Zeker als hun vraag een échte hersenkraker is, komen wij in ons element. Met een team van creatieve en vindingrijke professionals vinden we altijd een oplossing die de klant perfect verder helpt. We werken hard, en genieten extra hard als een klant gelukkig wordt van ons werk.

Werken als
een jstackian

Met drie moderne kantoren in Amsterdam, Breda en Antwerpen heeft jstack een breed bereik, werk je afwisselend aan toffe projecten in verschillende teamsamenstellingen en is je uitzicht niet elke dag hetzelfde.

Samen met een team van échte professionals leer je elke dag van elkaar én met elkaar. Ieder vanuit zijn eigen rol en specialisme, altijd met een gemeenschappelijke taak: de ultieme oplossing voor de klant.

Wat kan jstack jou bieden?

Los van welke functie je bij jstack vervult, krijg je naast een salaris waar je blij van wordt een aantal fijne extra’s. We hebben het hieronder op een rijtje gezet voor je:

  • Een snelle Macbook
  • Een leaseauto
  • Opleidingsbudget
  • Gezamenlijke lunch
  • Diverse bedrijfskortingen
  • Leuke uitjes: wintersport, hackathon, familiedag, kennisdagen, teamevents.
  • Genoeg tijd voor fun: tafeltennis, playstation, flipperkast, tafelvoetbal, vrijdagmiddag borrel.

Onze openstaande vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen?
Stuur ons een open sollicitatie