menu sluiten
Contact

Antwerpen
Veldkant 33B, 2550 Kontich
België +32 (0)3 444 11 08

Amsterdam
Pedro de Medinalaan 87a/b, 1086 XP Amsterdam
Nederland +31 (0)85-888 33 31

Breda
Rithmeesterpark 50, 4838 GZ Breda
Nederland +31 (0)85-888 33 31

info@jstack.eu

Onze aanpak

Ontwikkeling

De ontwikkelingsfase omvat de technische uitvoering van uw project. Dankzij regelmatig overleg, updates in een testomgeving en een eigen contactpersoon behoudt u altijd de controle.

Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken


In deze fase gieten onze developers het design en de functionaliteiten in de juiste code. Stap voor stap bouwen of verbeteren we uw digitale toepassing. Soms programmeren we vanaf nul, maar zeker niet altijd. Bestaat er al een systeem dat gedeeltelijk doet wat u nodig hebt? Dan integreren we dat naadloos. In plaats van het wiel opnieuw uit te vinden, kiezen wij wat voor u het interessantste is, zowel qua gebruiksgemak als qua kostprijs.

Wat u krijgt in deze fase?

  • Agile Scrum werking
  • Tweewekelijkse updates tijdens een demo
  • Previews in een testomgeving
  • Altijd complete transparantie
  • Toegewezen contactpersoon

Hoe het werkt

U krijgt een toegewezen contactpersoon in ons team, we noemen die persoon een proxy product owner. Om de twee weken krijgt u een stand van zaken via een demo. U krijgt ook toegang tot een testomgeving waar u nieuwigheden kunt bekijken en goedkeuren vooraleer we ze live zetten. Tijdens de tussentijdse overlegmomenten vertellen we u wat er is afgewerkt en wat er op de planning staat voor de weken erna. Zo behoudt u altijd de controle. De proxy product owner begrijpt uw business maar spreekt ook de taal van de ontwikkelaars. Zo zit iedereen altijd op één lijn.

 

De voordelen van deze werkwijze

  • tussentijdse updates
  • mogelijkheid tot het geven van feedback
  • transparantie over de vooruitgang
  • een open communicatie
  • altijd antwoord op uw vragen

 

Bestel elke fase apart of alles tegelijk

Wij willen onze klanten zo goed mogelijk beschermen tegen een ontspoorde planning of een overschreden budget. Daarom werken we volgens de 4xO-methode. Daarbij splitsen we onze samenwerking op in vier stappen, die u samen of afzonderlijk aankoopt: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en ondersteuning. Na elke fase mag u het project pauzeren of bijsturen om uw budget en planning te bewaken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Plan Van Aanpak - ontwikkelingsfase

Geef uw project de slaagkans die het verdient

Neem vandaag nog contact met ons op om een verkennend gesprek in te plannen.
We beantwoorden met plezier al uw vragen en bezorgen u een gratis offerte op maat.